Hawaiji-palloa Liverpoolissa?

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 26: Fans of Liverpool hold up a banner during the Premier League match between Liverpool FC and Huddersfield Town at Anfield on April 26, 2019 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)

Viikonloppu saapuu ja jalkapallo kansa janoaa ajanvietettä. Jälleen kerran eteemme tarjoillaan pallokalalautaselta iso kasa futisviihdettä sekä aihetta pieneen panostukseen.

Liverpool – West Ham

Sekä Liverpool että West Ham ovat olleet alkukaudella ylöspäin sykkiviä joukkueita, mikä on tarkoittanut TV-fiilistelijöille viihdettä koko rahan edestä. Liverpool on onnistunut varjelemaan omaa puolustuspäätään vaihtelevalla menestyksellä, ja kun West Ham on puolestaan venytellyt vastustajiensa nylonia pirteän puolikiitettävään tahtiin, näen edessäni maalirikkaan ottelun.

Kloppilla riittää pohdittavaa lauantaisen alakertansa kanssa, sillä sivussa runkoveivareista lojuvat pitkään nokkahuiluosastolla puhalteleva Virgil van Dijk sekä Joel Matip. Myös Fabinho teloi ravipalikkaansa Eurooppa-liigan myräkässä, joten tarjolla keskuspuolustukseen on ainoastaan kokemattomampia veivareita. Hyökkäyspään voima on kaikkien tiedossa, joten maalinteon ei pitäisi olla ongelma lauantainakaan.

West Ham on osoittanut alkukaudella sinnikkyyttä ja viimeistelyvoimaa muun muassa upean nousun tuloksena syntyneen 3-3 -tasapelin muodossa Tottenhamin vieraana. Myös Manchester Cityn ryhmää vastaan venyttiin tasapeliin, ja vaikka hyökkääjä Michail Antonio ei olisikaan täydessä pelikunnossa, löytyy itseluottamuksella marinoidusta joukkueesta tällä hetkellä tulivoimaa Liverpooliakin vastaan.

Pelivalinta

Liverpoolin ailahtelevan alakerran poissaolot ja hyökkäyspään tulivoima sekä West Hamin vahva vire antavat vahvan sysäykseen maalimäärävedon asettamiselle. West Ham ei lähde pelkästään peruuttelemaan, ja miksipä lähtisi, kun omalla tyylillä on pärjätty muitakin isompia seuroja vastaan.

Nappaan omaksi valinnaksi otteluun ’o2,5 + BTTS’ -kikkailun kertoimella 1,82. Odottelen siis molempien joukkueiden maalailevan ja vähintään kolmen maalin vääntöä.

Näillä mennään, lisää valintoja sivullani.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here