Salzburgin superlupaus nöyryytti Jere Urosen Genkiä UCL:ssä – katso video!

Salzburgin superlupaus Erling Braut Håland nöyryytti Jere Urosen edustamaa Genkiä Mestarien liigassa iskemällä hattutempun.

Mestarien liigan E-lohkossa nähtiin todellinen teurastus, kun Jere Urosen Genk vieraili itävaltalaisen Red Bull Salzburgin vieraana. Isännät painelivat jo avausjaksolla huimaan 5-1 johtoon, kiitos hattutempun viimeistelleen Erling Braut Hålandin. Norjalaistähden kaikki maalit voit katsoa tämän jutun lopusta.

19-vuotias norjalaislupaus oli huikeassa vireessä myös kesällä, kun hän iski peräti yhdesksän maalia Hondurasin verkkoon nuorten MM-kisoissa.

Salzburgin avausjakson teurastuksessa osuivat myös maalin ja kaksi syöttöä kerännyt Hee-Chang Hwang sekä unkarilaisnuorukainen Dominik Szoboszlai. Japanilaishyökkääjä Takumi Minamino keräsi kaksi syöttöä. Genkin ainokaisesta puolestaan vastasi 40. minuutilla osunut Jhon Lucumi.

Ottelu päättyi lopulta lukemiin 6-2. Toisella jaksolla osuivat vielä Salzburgin Andreas Ulmer sekä Genkin Mbwana Samata.

E-lohkon toisessa ottelussa Napoli kaatoi hallitsevan UCL-mestari Liverpoolin Dries Mertensin ja Fernando Llorenten maaleilla lukemin 2-0.