Dortmund kohtaa aina vaarallisen Blaugranan

Borussia Dortmund kohtaa viime kauden välieräjoukkueen FC Barcelonan Mestarien liigan avausottelussaan. Saksalaisnippu ei tule siis mitään helppoa starttia tähän turnaukseen saamaan.

Mestarien liiga on vihdoin palannut ja se tarjoaakin heti ensimmäiselle päivälle herkullisia matseja. Tämän Dortmundin ja Barcelonan yhteenoton lisäksi tiedossa on muun muassa Liverpool-Napoli sekä Chelsea-Valencia. Myös huomenna on mahtavia otteluita tulossa, mutta nyt keskitytään Westfalenstadionin kamppailuun.

Ilmainen Mestarien Liiga – veikkaus: voita 10 000€

Kotijoukkue Borussia Dortmund on aloittanut kohtalaisen hyvin sarjakautensa Saksan Bundesliigassa. Der BVB on tehnyt 13 maalia neljään otteluun, joka on koko sarjan suurin saldo. Voittoja on vyöllä kolme, mutta Union Berlinille joukkue hävisi yllättäen 3-1. Viikonlopun ottelussa se kaatoi Bayer Leverkusenin 4-0, joka lupaa hyvää tähän otteluun. Dortmund-kärki Paco Alcacer on heiluttanut verkkoa viisi kertaa näissä matseissa ja janoaa maaleja entistä seuraansa vastaan.

Barcelonan alkukausi La Ligassa ei ole ollut ihan niin mainio. Saldona on kaksi kotivoittoa, mutta vieraissa on tullut tasapeli sekä tappio. Kuten Dortmundkin, on myös Barcelona tehnyt eniten maaleja La Ligassa. Neljään otteluun tuloksena on 12 maalia. Blaugranan iloksi Leo Messi on kuitenkin palannut joukkueen vahvuuteen, joka on iso asia koko joukkueen tekemiseen. Argentiinalainen pystyy kääntämään otteluita tarvittaessaan jopa yksinään, joka aiheuttaa BVB-puolustukselle takuulla päänvaivaa.

Pelivihjeessä lähdetään hakemaan Dortmundille maaleja. Yli kahden kerrointa tarjotaan vähintään kahdelle osumalle, johon saksalaisjoukkue on vahvasti yltänyt kotiotteluissaan. Tällä kaudella joukkueella on alla kolme kilpailullista ottelua kotikentällään, joissa tehtyjen maalien keskiarvo on 3.67. Vaikka Barcelona pystyisi tänään vaikka voittamaan Dortmundin, luottoa on kotijoukkueen maalintekoon.

Pelivihje: Dortmund yli 1.5 maalia (2.03 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Lähtöpassit Indonesiasta – Eero Markkanen joutui taas työnhakuun

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here