Video: Norjan superlupaus takoi 9 maalia otteluun MM-kisoissa!

Norjan superlupaus Erling Braut Håland oli täysin pitelemätön, kun Norja ja Honduras kohtasivat alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. 

Norjalaisen jalkapallon superlupauksena pidetty hyökkääjä Erling Braut Håland iski hattutempullisen hattutemppuja torstaina pelatussa ottelussa. Neljästi ensimmäisellä ja viidesti toisella jaksolla osunut Håland kuritti Hondurasia niin päällään, molemmilla jaloillaan kuin pilkultakin. Lienee sanomattakin selvää, että Håland nousi yhdeksän maalin iltapuhteen ansiosta kisojen maalipörssin piikkipaikalle.

Hondurasin kisat sen sijaan ovat olleet kuin suoraan pahimmasta painajaisesta. Kolmen pelatun ottelun jälkeen joukkueen tilastoissa ei ole ainuttakaan tehtyä maalia, kun taas omissa on soinut peräti 19 kertaa ja punaisia korttejakin on kertynyt kaksin kappalein.

Hondurasin tuhonnut Håland on peräti 191 senttinen kärkipelaaja, joka edustaa nykyisin itävaltalaista Red Bull Salzburgia. Salzburgiin hän siirtyi tammikuussa kotimaansa Moldesta peräti viiden miljoonan euron siirtosummalla. 18-vuotias Håland on ex-valioliigapuolustaja Alf-Inge Hålandin poika.

Voit lukea enemmän Hålandista ja muista alle 20-vuotiaiden MM-kisojen mielenkiintoisimmista pelaajista viime viikolla julkaisemastamme kattavasta listauksesta.

Norjan superlupaus takoi yhdeksän maalia

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän