Video: Ruotsille murskavoitto – päävalmentaja Janne Andersson otti pelin jälkeen verbaaliset myllyt studiossa

Ruotsin huippuottelu Azerbaidžania vastaan sai pelin jälkeen odottamattoman käänteen, kun joukkueen päävalmentaja Janne Andersson kimpaantui.

Länsinaapurissa juhlittiin murskavoittoa maanantaina. Ruotsi kukisti Azerbaidžanin tyylipuhtain 5–0-lukemin. EM-karsintojen avausottelussaan Ruotsi oli hävinnyt Belgialle tylysti 0–3.

Upean voiton jälkeen suurimmaksi puheenaiheeksi nousi Ruotsin päävalmentaja Janne Andersson. Tämä otti kovin sanoin yhteen Viaplayn asiantuntijana toimineen Bojan Djordjicin kanssa. Entinen maajoukkuepelaaja Djordjic uteli Anderssonilta, miksi tämä peluutti vaihdosta tullutta hyökkääjä Jesper Karlssonia vain ottelun lopussa. Maalin tehnyt Karlsson ei pelannut Belgiaa vastaan ollenkaan.

”Kenen ei sitten olisi pitänyt pelata? Anteeksi vain, mutta kun on maajoukkueen päävalmentaja, voi tehdä juuri niin kuin haluaa”, Andersson reuhoi.

Vihainen sanojenvaihto jatkui pitkään. Andersson muun muassa kyseenalaisti, kenen puolella serbitaustainen Djordjic ottelussa oikein oli, josta asiantuntija ei pitänyt.

”Maajoukkueen päävalmentajalta on melko alhaista sanoa noin, miten juuri sanoit: ketä oikein edustat?”

LUE MYÖS: Herkullisia kampanjoita ja tarjouksia löydät Kampanjat-sivuiltamme!

Janne Andersson tulistui Bojan Djordjicin kysymyksestä

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here