Meksiko ja Jamaika pelasivat 2–2-tasapelin Pohjois- ja Keski-Amerikan Nations Leaguessa. Jamaikan Bobby Reid laukoi upean maalin.

Meksiko ja Jamaika iskivät edellisyönä yhteen ensin mainitun kotikentällä. Neljän maalin iltama päättyi pistejakoon lukemin 2–2.

Ottelun kahdeksannella minuutilla syntynyt avausmaali oli häikäisevän upeaa katsottavaa. Jamaikan keskikenttäpelaaja Bobby Reid laukoi yli 20 metristä upealla kaukolaukauksella pallon Meksikon maaliin yli konkariveskari Guillermo Ochoan.

Kauaa ei Jamaika ehtinyt johtoaan juhlia, kun yhdeksän minuuttia myöhemmin Orbelin Pineda tasoitti. Molemmat onnistuivat vielä avauspuoliskolla kertaalleen, mutta sitten maalihanat menivät kiinni.