Ruotsi kaatoi Suomen lauantai-illan ystävyysottelussa

Ruotsi ja Suomi kohtasivat ystävyysottelussa lauantaina Friends Arenalla, Tukholmassa. Ruotsi otti ansaitun kotivoiton.

Ruotsi kaatoi Suomen numeroin 2-0 (1-0) lauantaina. Robin Quaison viimeisteli 1-0-voittomaalin 23. minuutilla tarkalla sijoituksella. Sebastian Larsson laukoi puolestaan 2-0-maalin rankkarista 58. minuutilla. Tilannetta edelsi Suomen hyökkäys, helppo pallonmenetys ja laiska puolustaminen.

Suomen avainpelaajia ei kentällä juurikaan nähty. Odotettavissa on, että EM-kenraalissa Viroa vastaan nähdään kentällä lähes ykkösmiehistö.

Päävalmentaja Markku Kanerva julkistaa lopullisen joukkueen EM-lopputurnaukseen tiistaina 1. kesäkuuta. Ennen EM-lopputurnausta Huuhkajat kohtaa vielä Olympiastadionilla Viron perjantaina 4. kesäkuuta.

— — —
Timanttisia tarjouksia Mestarien liigan finaaliin!
— — —

Suomen avaus oli tällainen

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Jalkapallon EM-kisojen 2021 otteluohjelma – Yle näyttää kaikki matsit