Roope Riski valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet HJK:n Roope Riskin kuukauden pelaajaksi lokakuussa. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Interin Jose Riveiro.

Veikkausliigan lokakuun pelaajaksi on valittu HJK:n 29-vuotias hyökkääjä Roope Riski. Kuukauden joukkueen valinnoissa kaikkiaan huomioitiin myös marraskuun puolella pelatut kauden päätösottelut.

Maalikuninkuuden kaudella 2020 voittanut Riski viimeisteli loka-marraskuun neljässä ottelussa yhtä monta maalia ja oli vahvassa roolissa HJK:n sinetöidessä mestaruutensa. Kaikkiaan Riskin maalisaldo kaudella nousi 16 osumaan.

Lokakuun valmentajaksi on valittu FC Interin Jose Riveiro, joka luotsasi joukkonsa lokakuun puolella kolmeen puhtaaseen voittoon ja päätöskierroksen vierastasapeli HJK:ta vastaan riitti nostamaan turkulaiset lopulta hopeamitaleille.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan lokakuun joukkue (4-3-3):

Henrik Moisander (Inter)
Nikolai Alho (HJK) – Rick Ketting (Inter) – Arttu Hoskonen (Inter) – Konsta Rasimus (Honka)
Jair (Ilves) – Rasmus Schüller (HJK) – Connor Ruane (Inter)
Filip Valencic (Inter) – Roope Riski (HJK) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves)

Kuukauden pelaaja: Roope Riski (HJK)
Kuukauden valmentaja: Jose Riveiro (Inter)

Lähde: Veikkausliiga

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here