Veikkausliigan karsintojen toinen ja ratkaiseva osaottelu pelattiin lauantaina Turussa. KTP nousee lopun tasoitusmaalinsa turvin Veikkausliigaan!

TPS ja KTP pelasivat tasapelin numeroin 1-1 (0-0) Veikkausliigan karsintojen toisessa osaottelussa Turussa lauantaina. Näin ollen KTP nousee vierasmaalisäännön turvin Veikkausliigaan ja TPS putoaa Ykköseen.

Viime keskiviikkona Kotkassa pelatussa avausosaottelussa joukkueet päättyivät odotetusti maalittomaan tasapeliin. Vuodesta 2015 lähtien karsintojen avausosaottelu on päättynyt aina maalittomaan tasapeliin.

TPS meni riemukkaasti 1-0-johtoon 58. minuutilla, kun 17-vuotias Niklas Pyyhtiä lähetti vasemmalta laidalta maailmanluokan keskitykse rankkarialueelle, missä Albijon Muzaci laukoi pallon hienosti verkkoon. Ottelu jatkui turkulaisten komennossa, mutta KTP:n Antti Mäkijärvi puski 1-1-tasoituksen 86. minuutilla.

Samalla päättyi TPS-legendojen Sami Rähmösen ja Mika Ääritalon pitkät ja upeat urat.

RoPS putoaa Ykköseen, ja AC Oulu varmisti nousun Veikkausliigaan viime sunnuntaina.