Hallitseva maailmanmestari kohtaa Huuhkajat

Hallitseva maailmanmestari Ranska kohtaa Huuhkajat tänään kansainvälisen ystävyysottelun merkeissä. Matsi starttaa klo 22:10.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Maajoukkuetauon antimet alkavat tästä päivästä, kun harjoitusmaaotteluita on tarjolla iso liuta ennen tulevia Kansojen Liigan matseja. Suomi kohtaa siis Ranskan tässä merkityksettömässä matsissa ennen Bulgarian ja Walesin kohtaamista tosipeleissä.

Lähtökohdat matsiin ovat selkeät. Ranska voi lepuuttaa vaikka jokaista ihanneavauksen pelaajaansa, eikä ennakkosuosikin asema horju siitäkään huolimatta. Tästä esimerkki edelliseltä majutauolta, kun vastaavassa ystävyysottelussa Ranska hyödynsi rotaatiota ja höykytti silti Ukrainaa 7-1.

Suomi lähtee myös varmasti hieman tavallista kokoonpanoa erikoisemmalla avauksella liikkeelle. Se nostaa Ranskan osakkeita entisestään, mutta ei lähdetä tarttumaan kotijoukkuetta suosiviin kertoimiin, jotka ovat jo valmiiksi alhaalle poljettuja. Sen sijaan ensimmäisen puoliajan yli 1.5 maalille on tarjolla kohtalaisen näppärä kerroin. Eiköhän Ranskan hyökkäyspään tähtinimet pysty taikojaan tekemään heti alusta saakka.

Pelivihje: Ensimmäinen puoliaika yli 1.5 maalia (2.32)

LYÖ VETOA!

Huuhkajat kohtaa vieraissa Ranskan – suora lähetys Jimiltä keskiviikkoiltana

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here