Salossa nähtiin viikonloppuna komea vapaapotkumaali, kun 21-vuotias keskikenttäpelaaja Roope Pyyskänen näytti osaamistaan.

SalPa ja KPV pelasivat 2–2-tasapelin viikonloppuna Ykkösessä. Ottelun toisella jaksolla nähtiin tyylikäs vapaapotkumaali.

Ottelua oli pelattu 78 minuuttia, kun salolaiskotijoukkue sai vapaapotkun noin 25 metristä. Roope Pyyskänen asettui pallon taakse ja laukoi näyttävästi verkot heilumaan, 2-1.

Kokkolalaisvieraiden kreikkalaistoppari Charalampos Chantzopoulos kuitenkin tasoitti 83. minuutilla rankkarista loppunumeroiksi 2-2. Pari minuuttia tasoitusmaalinsa jälkeen Chantzopoulos ajettiin suihkuun toisella keltaisella kortilla.

Su 20.8. Gnistan – FF Jaro 1-1

Ykkösen kärkikahinoissa riittää mielenkiintoa. Gnistan jatkaa kärjessä (20 ottelua, 42 pistettä), MP on toisena (20 ottelua, 41 pistettä) ja EIF kolmantena (20 ottelua, 39 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: EIF:n Stanislav Efimov pamautti loisteliaan voittomaalin HIFK:n verkkoon