Jalkapallon Ykkösessä nähtiin perjantaina todella komea maali, kun EIF:n Stanislav Efimov näytti osaamistaan.

EIF kaatoi vieraskentällä HIFK:n numeroin 0-2 (0-1) Ykkösessä perjantai-iltana. Ottelun voittomaali oli komea!

Vierasjoukkue EIF sai vapaapotkun 36. minuutilla, ja jälkitilanteesta pallo ajautui Stanislav Efimoville. Hän laukoi vastapalloon kovan tykityksen, joka upposi vasemman tolpan kautta sisään, 0-1.

Tammisaarelaisnippu lisäsi johtoaan 56. minuutilla, kun Efinov syötti ja Abdoulaye Kanté viimeisteli, 0-2. Nuo jäivät myös loppunumeroiksi.

Ykkösen kärkikahinoissa riittää mielenkiintoa. Gnistan jatkaa kärjessä (19 ottelua, 41 pistettä), MP on toisena (20 ottelua, 41 pistettä) ja EIF kolmantena (20 ottelua, 39 pistettä).