HJK:n 23-vuotias serbihyökkääjä Bojan Radulovic nousi sankariksi Veikkausliigan matsissa Turussa.

HJK kaatoi vieraissa FC Interin numeroin 1-3 (1-0) Veikkausliigassa sunnuntaina.

FC Inter meni johtoon 15. minuutilla, kun Darren Smith osui. Klubi teki tappiotilanteessa vaihtoja, ja 57. minuutilla kentälle tuli hyökkääjä Bojan Radulovic.

Ei siinä kauaa mennyt, kun käynnistyi serbihyökkääjän show, sillä Radulovic teki reiluun kuuteen minuuttiin kolme maalia! Hän johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 14 osumallaan.

Kyseessä ei silti ole Veikkausliigan nopein hattutempun. Nopeimmin kolme maalia teki huhtikuussa 2012 Joel Pohjanpalo. Tuolloin vasta 17-vuotias Pohjanpalo viimeisteli hattutempun IFK Mariehamnin verkkoon kahdessa minuutissa ja 42 sekunnissa.

Näyttää siltä, että mestaruustaisto on tälläkin kaudella lopulta kahden kauppa. 20 ottelukierroksen jälkeen kärjessä on KuPS 41 pisteellä ja kakkosena HJK 40 pisteellä. Tappioputkessa oleva SJK on kolmantena 35 pisteellä.