Roma-Inter: varovaista vai runsasmaalista kärkivääntöä?

Viikonloppu tarkoittaa jalkapallojuhlaa. Italiassa juhla kulminoituu sunnuntaiseen Serie A:n kärkikamppailuun.

Roma – Inter

Roman pelaaminen on ollut kuluneella kaudella hawaijipallomaista katseltavaa. Joukkue on luonut maaliodottamaa maalimääräänsä enemmän, vaikka maaliverkkoja on nytkin onnistuttu puolityydyttävästi heiluttelemaan.

Roma haki keskiviikkona Crotonen vieraana odotetun 1-3 voiton ja vankisti näin asemaansa sarjakolmosena. Muun muassa Jordan Veretout ja Edin Dzeko pelasivat myräkässä vain jämäminuutit, mutta lienevät taas aloittavassa kokoonpanossa Interiä vastaan.

Joukkueen poissaoloista en 100-prosenttisella varmuudella pysty näin kirjoitushetkellä (keskiviikkona) sanomaan, mutta keskiviikkoisista poissaolijoista tuskin liian moni kokoonpanoon vielä sunnuntaina palautuu. Crotonea vastaan sivussa lojuivat hyökkäyspään sepät Nicolo Zaniolo sekä Pedro, ja puolustus-/keskikenttäakselilta uupuivat Federico Fazio sekä Leonardo Spinazzola.

Sarjakakkonen Inter koki keskiviikon kierroksella karvaan 2-1 tappion Sampdorian vieraana, kun Alexis Sanchez ei onnistunut maalailussa edes pilkulta. Kettumaista nälkää siis varmasti riittää sunnuntaisessa hipelöinnissä. Myös Conte vaihteli hieman miehistöään, kun edellisessä ottelussa kolhua ottanut Romelu Lukaku saapui viheriölle vasta toisen puoliajan puolivälissä. Romaa vastaan kehiin isketään varmasti kaikki ässät Lukakua myöden. Kokonaisuudessaan Interin kokoonpanotilanne näyttää mukavalta, joten mikäpä siinä sitten on ponnistaa. Sampdoriaa vastaan tällin ottaneen Danilo D’Ambrosion pelikunto on näin keskiviikkoiltana vielä arvoitus.

Pelivalinta

Roman kyky luoda maalipaikkoja on ilmeinen, eikä Inter jää runsasmaalisuudessaan kakkoseksi. 16 ottelussa väännetyt 41 maalia kertovat Lukakun sekä kumppaneiden viimeistelykyvykkyydestä, joten odotettavissa saattaa olla varsin yleisöystävällinen taisto.

Inter pelaa tällä hetkellä runsasmaalista jalkapalloa, mutta mikä mahtaakaan olla tilanne, kun mitellään kärkipään herruudesta? Kärkikamppailulle ominainen varovaisuus saattaa hieman syödä maaliodottamaa, mutta itselle kelpaa vallitsevissa olosuhteissa yli 3 maalista tarjottava kerroin 1,95. Tasan kolmella maalilla siis panos takaisin.

Kaikki kertoimet ovat pelaamishetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here