Italian Serie A:ssa pelattiin loppiaiskeskiviikkona täysi kymmenen ottelun kierros. Juventus haki huipputärkeän vierasvoiton.

Loppiaskeskiviikon kruunasi klassikkomatsi, jossa Juventus kaatoi vieraskentällä AC Milanin numeroin 1-3 (1-1).

Juventuksen Federico Chiesa vei vieraat johtoon 18. minuutilla, mutta Davide Calabria tasoitti 41. minuutilla taukonumeroiksi 1-1. Toisella jaksolla Chiesa osui uudestaan 62. minuutilla ja Weston McKennie viimeisteli loppunumerot 1-3 vartti ennen loppua (alla video).

Tilanne sarjan kärjessä tiivistyi, sillä sarjakakkosena oleva Inter hävisi oman ottelunsa Sampdorialle. AC Milan jatkaa sarjakärjessä (16 ottelua, 37 pistettä), Inter kakkosena (16 ottelua, 36 pistettä) ja AS Roma kolmosena (16 ottelua, 33 pistettä). Juventus nousi sarjaneloseksi 30 pisteellä, mutta joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Serie A:n tulokset loppiaiselta:

Cagliari – Benevento 1-2
Atalanta – Parma 3-0
Bologna – Udinese 2-2
Crotone – AS Roma 1-3
Lazio – Fiorentina 2-1

Sampdoria – Inter 2-1
Sassuolo – Genoa 2-1