Juventus matkaa AC Milanin vieraaksi illan huippupelissä

Juventus matkaa AC Milanin vieraaksi illan huippupelissä, kun San Sirolla isketään yhteen loppiaisen viimeisessä kohtaamisessa klo 21:45 alkaen.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Andrea Pirlon suojatit ovat olleet yllättävissä vaikeuksissa tämän kauden Serie A:ssa, kun Juventus löytyy sarjasta vasta viidenneltä sijalta. Alla on 14 matsia, joista on kertynyt 27 pinnaa, kun taas illan vastuksella on jopa kymmenen pinnaa enemmän, yksi matsi enemmän pelattuna. AC Milan onkin päässyt yllättävään iskuun, josta osoituksena sarjan kärkipaikka.

Mikäli Rossoneri tänään kotivoiton nappaa, on kaula Juveen jo 13 pinnaa. Se olisi Juventuksellekin jo merkittävän iso kaula, eikä yhdeksän kertaa peräkkäin mestaruutta juhlineen Bianconerin suunnitelmiin taatusti kuulu päästää kumpaakaan Milanon seuroista karkumatkalle.

Illan matsiin molemmilla jengeillä on koronatoipilaita. Juven riveistä ottelun missaavat laitapakit Alex Sandro ja Juan Cuadrado. Milanilta samaisesta syystä sivussa ovat Ante Rebic ja Rade Krunic, jonka lisäksi muista syistä poissa ovat Zlatan Ibrahimovic, Ismael Bennacer, Alexis Saelemaekers ja Sandro Tonali. Kokoonpanojen puolesta siis etu menee Juventukselle.

Pelivihjeessä isketään kiinni vieraiden tehokkuuteen. Juventus on iskenyt edellisissä vieraspeleissä hyvällä tahdilla palloa vastustajan verkkoon, vaikka vastukset eivät ihan Milanin tasolla ole olletkaan. Milan on kuitenkin voitokkaissa kotipeleissään päästänyt hyvällä prosentilla myös omiin, joten toivotaan Cristiano Ronaldolle ja kumppaneille maalirikasta iltapuhdetta.

Pelivihje: Juventus yli 1.5 maalia (1.92 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Mattia Zaccagni laukoi komean saksipotkumaalin Serie A:ssa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here