Huuhkajien toppari Richard Jensen laukoi seurajoukkueensa tasoitusmaalin toisen puoliajan yhdeksännellä lisäminuutilla.

Huuhkajien pelaajarinkiin kuuluva Richard Jensen siirtyi täksi kaudeksi hollantilaisesta Rodasta Puolan pääsarjaan Gornik Zabrzen riveihin. Alku uudessa seurassa on ollut lupaava, sillä Jensen on pelannut Gornikin otteluissa kolme minuuttia vaille täydet minuutit.

Lauantai-iltana Jensen oli seuran suuri sankari hullunkurisessa ottelussa Piast Gliwiceä vastaan. Todellinen maali-iloittelu näytti kääntyvän Piast Gliwicen nimiin 2–3. Ottelussa pelattiin kuitenkin todella roimasti lisäaikaa, jonka Gornik Zabrze hyödynsi iskemällä Jensenin johdolla tasoituksen ajassa 90+9!

Maali syntyi kulmapotkusta melkoisen härdellin jälkeen. Piast-veskari torjui Gornik Zabrzen ensimmäisen yrityksen, mutta Jensen ryntäsi irtopalloon ensimmäisenä. Lopulta hänen äkkinäinen kantapääpotku nousi Piast-puolustuksen kautta maalin kattoon, ja ilo oli irti stadinoilla.

Richard Jensen painoi tasoituksen yhdeksännellä lisäminuutilla härdellin päätteeksi

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!