Serie A: Lazio – Hellas Verona

Viikko paketoidaan vetovihjeiden osalta yhdellä pelivalinnalla Serie A:sta. Tässä kohtaa siirrytään Stadio Olimpicoon, jossa Lazio saa isännöitäväkseen Hellas Veronan.

Kumpikaan joukkue ei ole saanut odotettua starttia kauteen, mutta meidän papereilla luotetaan silti Lazioon, joka on vahva kotijoukkue. Muun muassa Coolbet tarjoaa isäntien suorasta voitosta kerrointa 1.68, kun taas Veronan kerroin on yli vitosen tienoilla. Gabriele Cioffin Lazion viime voitto löytyy elokuun loppupuolelta, kun se kaatoi Interin kotonaan 3-1. Sittemmin saldona on yksi tasapeli ja tappio. Tänään odotettavissa onkin kovaa rummutusta isänniltä, nimittäin voittoa haetaan kynsin ja hampain.

Niinikään Veronan alkupelit olivat varsin tahmeita – joukkue nappasi avausvoiton vasta viidennessä, eli viimeisimmissä pelissä Sampdoriaa vastaan 2-1. Vastakkain on siis kaksi nälkäistä jengiä. Verona on ollut yllättävän haastava joukkue Laziota vastaan, mutta vaakakuppi kallistuu silti isäntien puoleen.

Maaleja nähtäneen molemmissa päissä, mutta maali-iloitteluun emme usko. Lapulle haetaan astetta spesiaalimpi kohde: ”Lazio voittaa & Alle 4,5 maalia”. Tästä Coolbet tarjoilee maistuvan 2.00-kertoimen!

Edellinen artikkeliVideo: Richard Jensen Gornik Zabrzen sankari – teki tasoitusmaalin 99. minuutilla!
Seuraava artikkeliVideo: Katsoja sai sairauskohtauksen – maalivahti Conan Ledesma vei juosten defibrillaattorin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän