Real Madridilla ei varaa löysäilyyn ensimmäisessä osaottelussa

Real Madridilla ei ole varaa löysäilyyn Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa. Vastassa on alati vaarallinen Thomas Tuchelin Chelsea.

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Mestarien liiga -kilpailu! Voita Realin tai Chelsean pelipaita

Mestarien liigan välierät pistetään käyntiin herkullisella Real Madrid – Chelsea -kohtaamisella ja Tuplauksessa jatketaan eilen toimivaksi todettua single-linjaa. Real on arvioitu ennakkosuosikiksi tähän ensimmäiseen osaan Madridissa, mutta kokoonpanotilanne ei palvele Zidanen miehistöä. Sergio Ramosin poissaolo ei menoa hidastanut Liverpoolia vastaan, mutta nyt sivussa on lisäksi Fede Valverde, Lucas Vazquez ja Ferland Mendy.

Poissaoloista huolimatta Los Blancos saa laatuavarin kehiin. Se ei siis liikaa voimasuhteita muuta. Myös Chelsea saa lähes ihanteellisen kokoonpanon kentälle, kun Bluesin vahvuudesta puuttuu ainoastaan keskikentän moottori Mateo Kovacic.

Maaleilla ei ole kummankaan joukkueen edellismatseissa mässäilty. Tästä syystä varovainen ensimmäinen osa myös odotuksissa ja isketään tuplamerkillä Realia kehiin, sisältäen alle 3.5 maalin rajan. Chelsealla ei ole mitään syytä hakea isolla riskillä voittoa tänään ja esimerkiksi tasatulos olisi loistava vierailijoille, seuraavaa osaa varten.

LYÖ VETOA!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here