39-vuotias ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic jatkaa hurjassa vireessä. Sunnuntaina mies teki todella taitavan voittomaalin.

Sarjakärjessä jatkava AC Milan kaatoi vieraskentällä Udinesen numeroin 1-2 (0-1) Serie A:ssa sunnuntaina. Ottelun voittomaalin teki totta kai Zlatan Ibrahimovic.

Milanolaisten Franck Kessie teki 0-1-maalin 18. minuutilla, mutta Udinesen Rodrigo De Paul tasoitti toisen jakson alussa. Ottelun ratkaisijaksi nousi Zlatan, joka teki 1-2-voittomaalin 83. minuutilla. taidokkaalla saksipotkua muistuttavalla sijoituksella. Legenda on painanut kuudessa sarjamatsissa jo seitsemän maalia.

AC Milan on sarjakärjessä 16 pisteellään, kakkosena on yllätysjoukkue Sassuolo 14 pisteellä ja kolmosena Juventus 12 pisteellä.