Puoliaika.com otteluennakko: Stoke – Aston Villa

Valioliiga otteluennakko

27/2/16 – 17:00

@Britannia Stadium, Stoke-on-Trent

Edelliskierroksella murskatappion Liverpoolille kokenut Aston Villa matkustaa Stoken vieraaksi Britannialle.

Sarjajumbo Aston Villalla alkaa tulla kiire Valioliigan säilymistaistelussa. Birminghamin ylpeys lojuu tällä hetkellä sarjataulukon hännillä 16 pisteellään. 12 kierrosta ennen loppua sen matka viimeiseen säilyjän paikkaan on 12 pistettä, eikä Villan peli ole ollut missään vaiheessa kautta uomissaan.

Kotijoukkue Stoke on puolestaan säilymisen suhteen turvallisilla vesillä. Mark Hughesin miehistö on kerännyt jo 36 pistettä kasaan. Pottersin tähtäin on päästä mukaan ensi kauden Euro-peleihin, joihin sillä on matkaa tällä hetkellä nelisen pistettä. Sarjasijoitus Stokella on vakaa 10.

Edellisellä sarjakierroksella vierasjoukkue koki nöyryyttävän 0-6 tappion Liverpoolille Villa Parkilla. Rémi Garden miehistön itseluottamus on kyseenalainen, eikä Villa-pelaajisto pysty toteuttamaan itseään kentällä painetasojen noustessa kierros kierrokselta. Yksi Valioliigan vakiokasvoista on vakavan putoamisuhan alla. Edellisen kerran Villa on pudonnut sarjasta kauden 1986-87 päätteeksi.

Stoke puolestaan on pelannut vakaan kauden. Pelaajat ostavat Mark Hughesin teesit mukisematta, eikä Stokella ole massiivisia heikkouksia kokoonpanossaan. Sillä ei ehkä ole aivan kärkitason maalipyssyä, mutta Stoken tulivoima jakautuu vahvojen laitureiden ja hyvän erikoistilannepelaamisen johdosta useiden pelaajien kesken. Pelaajat nauttivat Hughesin pelitavasta, joka sallii vapauksia, mutta Stoke on myös riittävän kova fyysisesti ja useimpina iltoina sen puolustuspelaaminen on hyvää.

Muutamista loukkaantumisista huolimatta Stoke on selkeä suosikki kotonaan. Vierailijan miehistöstä puuttuu pelikieltoinen Jordan Ayew, joka entisestään sekoittaa Garden suunnitelmia.

Puoliaika.comin toimitus liputtaa seuraavien pelikohteiden puolesta. Muista myös NordicBetin tarjous jalkapallon superviikonloppuna, josta voit lukea lisää tästä.

  • Stoke @1.70
  • Kotijoukkueen maalien määrä: yli 1.5 @1.95
  • Marko Arnautovićin maali @3.00
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here