Puoliaika.com otteluennakko: Real Madrid – Atletico Madrid

La Liga otteluennakko

Tänään pelataan todella tärkeistä pisteistä Santiago Bernabeulla, kun Atletico Madrid haastaa Real Madridin tulikuumassa Madridin derbyssä!

Real Madrid on menettämässä otettaan mestaruudesta huonon vieraspelin takia. Los Blancos on onnistunut voittamaan vain viisi kahdestatoista vierasottelusta ja tästä syystä he ovat luisumassa pois mestaruustaistosta. Kotikentällään heidän saldo on 11 voittoa, yksi tasuri ja yksi tappio. Maaleja he ovat onnistuneet tekemään kotiotteluissaan 49 ja Zinedine Zidanen tultua puikkoihin kotiotteluiden maalien saldo on keskiarvolta viisi maalia peliä kohden.

Atletico Madrid puolestaan on liigan paras vierasjoukkue yhdeksällä voitollaan ja 13 pelissä heidän taakseen on tehty vain 5 maalia. Tällä hetkellä Atletico on toisella sijalla, kahdeksan pistettä Barcelonan takana. Real Madrid hengittää ”pikkuveljensä” niskaan pisteen päässä.

Tilanne sarjataulukossa on niin tasainen, että molemmat tarvitsevat tästä voiton, mikäli haluavat pysyä mestaruustaistossa mukana. Barca tuskin tulee menettämään kahdeksan pisteen kaulaa kovin helpolla.

Real Madridilta puuttuu ottelusta hyökkääjä Gareth Bale, sekä Pepen tilanne on vielä mysteeri. Atleticolta puolestaan puuttuu Tiago ja Stefan Savic. Yannick Carrascon ja Thomas Parteyn tilanne on vielä auki. Realille on tullut hyviä uutisia sillä Marcelo ja Karem Benzema saattavat olla pelikunnossa, vaikka eivät olleetkaan viimeisissä harjoituksissa.

Tuomarina toimii Carlos Clos Gomez ja mies on todella korttiherkkä. 18 pelissä hän on antanut 114 korttia ja neljä punaista. Tänään tullaan todennäköisesti näkemään paljon kortteja, sillä nämä kaksi seuraa iskevät yhteen todella lujaa.

Toimitus odottaa innolla ottelua ja luottaa Realin kovaan kotivireeseen. Otteluun poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Real Madrid @1.95

Yli 2,5 maalia @2.20

Real Madrid yli 1,5 maalia @2.00

Yli 7,5 korttia @1.74

Luka Modric keltainen @3.50

 

Katso vielä videoennakko ottelusta:

Edellinen artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Stoke – Aston Villa
Seuraava artikkeliManchester United v Arsenal – promo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän