Puoliaika.com otteluennakko: Newcastle United – Chelsea

Valioliiga otteluennakko

19:30, 26.9.

St. James’ Park, Newcastle

 

Kahden ottelun voittoputkessa oleva Chelsea matkustaa Newcastlen vieraaksi

>>>NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN<<<

Kauden surkeasti aloittanut Chelsea on saamassa tuulta purjeisiinsa. Viikko sitten Lontoon paikallisottelussa kaatui Arsenal ja viikolla sinipaidat etenivät helposti jatkoon Englannin liiga-cupissa.

Newcastle on puolestaan kriisissä. Uusi manageri Steve McClaren ei ole saanut joukkojaan pelaaman suunnitelmiensa mukaisesti ja legendaarinen Newcastle rämpii tällä hetkellä sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Pisteitä McClaren miehistö on saanut taululle vasta vaivaiset 2.

Newcastlella on kuitenkin tässä ottelussa historia puolellaan. Jose Mourinhon valmentama Chelsea ei ole voittanut viiteen viimeisimpään Valioliigaotteluun St. James’ Parkilla. Tilasto on lähes uskomaton, sillä kotijoukkueella on joka vuosi vaikeuksia saada jatkuvuutta ja kehitystä esityksiinsä. Silti Harakat nostavat tasoaan juuri Chelseaa vastaan kaudesta toiseen.

Chelsea on ottelussa kuitenkin ylivertainen suosikki. Vaikka seuran sisäiset ongelmat ovatkin vasta pikku hiljaa raktkeamassa, eikä elämä ole vielä ruusuilla tanssimista, niin silti materiaalin taso ja pelitavan toteuttaminen ovat suvereenia tasoa verrattuna Newcastleen.

Kotijoukkue saa takaisin paljon hehkutetun kesähankintansa, Aleksandar Mitrovicin. Serbian maajoukkuekärki sai suoran punaisen kortin elokuisessa kohtaamisessa Arsenalia vastaan, mutta nyt mies on pelikieltonsa kärsinyt.

Puoliaika.comin toimituksen analyysin perusteella ottelu on selvää pässinlihaa ja Chelsea matkustaa takaisin Lontooseen täysi pistepussi mukanaan. Vain yhden ottelun viimeisestä seitsemästätoista Valioliigaottelusta voittanut Newcastle joutuu vaipumaan syvemmälle suohon.

Valitsimme muutaman pelikohteen NordicBetin listalta:

  • Chelsea -1 @2.80
  • Daryl Janmaat keltainen kortti @3.25
  • Vierasjoukkue tekee maalin molemmilla puoliajoilla @2.55
Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: Napoli – Juventus
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: RoPS – VPS

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän