Puoliaika.com ennakko: RoPS – VPS

Veikkausliiga otteluennakko

Veikkasliigassa pelataan tänään erittäin tärkeä peli. RoPS:n ja VPS:n ottelun lopputulos koskettaa sarjataulukon molempia päitä. Ottelu alkaa klo 18.30

>> NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN <<

Mikäli RoPS voittaa ottelun nousisivat he hetkellisesti ykköspaikalle, kun taas VPS:n voitto tarkottaisi sitä, että he saisivat hengittää hieman rauhallisemmin ja olisivat pienen askeleen kauempana putoamispaikoilta.

RoPS on pelannut erinomaisesti viimeaikoina ja valmennusjohdon mukaan Eero Markkanen on nostanut jatkuvasti tasoaan. Tällä hetkellä mies on vielä nokkimisjärjestyksessä Alexander Kokon takana. Tämä ei ole yllätys, sillä Kokko johtaa koko liigan maalipörssiä.

Vaikka VPS on parantanut otteitaan todella paljon on se silti materiaalissa RoPS:n takana. Juho Mäkelän maaleilla VPS on noussut ulos pudotuspaikoilta, mutta Kirurgin maalit eivät taida tänään riittää, sillä vastassa on nälkäinen RoPS.

Rovaniemeläisten voiton pelko on tainnut tippua pois harteilta. Heille on tarjottu paalupaikkaa useiden kierrosten ajan, mutta vasta pari kierrosta sitten RoPS nousi hetkellisesti ykköseksi.

Toimitus laittaa Nordicbetin listalta seuraavat kohteet, virittelee ISTV:n päälle ja katsoo miten RoPS nousee sarjakärkeen…Taas… Hetkeksi.

RoPS @1.68

RoPS yli 1,5 maalia @1.85

Puoliaika/lopputulos 1/1 @2.14

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here