Puoliaika.com ennakko: Napoli – Juventus

Serie A otteluennakot

 

Juventus matkaa Napolin vieraaksi tänään pelattavassa Serie A -ottelussa. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä!

>> NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN<<

Juventus on aloittanut kautensa todella huonosti. Viime vuoden mestarit ja chämppäri-finalistit ovat sarjataulukossa sijalla 13. Viidestä ottelusta he ovat saaneet vain yhden voiton. Viime kierroksella Juve jäi tasapeliin sarjanousijan, Frosinonen kanssa tasoihin.

Toisaalta taas Juve otti Mestarien liigan ottelussa vakuuttavan voiton Manchester Citystä.

Napolilla on alkanut yhtä alavireisesti kausi ja seura on sarjataulukossa Juveä pykälän korkeammalla, sijalla 12. Viime kierroksella sarjataulukon toiseksi viimeisenä oleva Carpi pakotti Napolin tasapeliin.

Napoli myös loisti Eurooppaliigassa voittamalla Bruggen 5-0.

 

Isännillä ei ole loukkaantumishuolia, mutta Juventus taas painii päinvastaisen ongelman kanssa. Juvella on yhteensä kuusi loukkaantumista ja näihin kuuluu muunmuassa Mario Mandzukic, Stephan Lichtsteiner, sekä Claudio Marchisio. Isoja menetyksiä, mutta kyllä Juventuksen kurssi lähtee nousuun ja tänään kertoimien perusteella Juventus on erittäin pelattava kohde.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet ja odottelee iltaa:

Juventus @3.40

Yli 2,5 maalia @2.15

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here