Video: Iker Casillaksen upeimmat torjunnat Portossa 2016/2017

IkerCasillas35-vuotias espanjalaismaalivahti Iker Casillas oli 9-vuotias, kun hän aloitti jalkapallon pelaamisen Real Madridin junioreissa. Casillas nousi edustusjoukkueeseen vuonna 1999, jonka jälkeen hän pelasi Real Madridissa yli 700 ottelua ja edusti legendaarista seuraa peräti 16 kautta putkeen.

Kaikki loppuu aikanaan, kertoo vanha sanonta. ”San Iker” joutui peliesitystensä johdosta jopa epäreilun arvostelun kohteeksi ja lopulta hän päätti yhteisymmärryksessä purkaa sopimuksensa Realin kanssa. Casillaksen tarinassa käännettiin uusi sivu, kun hän siirtyi Portugalin pääsarjassa pelaavaan FC Portoon heinäkuussa 2015 kaksivuotisella sopimuksella.

Casillas on torjunut tällä kaudella yhtä vaille kaikki (25) liigaottelua Porton maalilla. Porto on yhä mukana Mestarien liigassa neljännesvälieräparissa Juventusta vastaan, jonka lisäksi se taistelee myös Primeira Ligan voitosta.

Casillas voitti Real Madridissa viisi Espanjan pääsarjamestaruutta ja kolme kertaa Mestarien liigan. Espanjan maajoukkueessa Casillas on voittanut yhden maailmanmestaruuden (Etelä-Afrikka 2010), kaksi EM-kultaa (Puola/Ukraina 2012, Itävalta/Sveitsi 2008) ja nuorten maailmanmestaruuden Nigeriassa vuonna 1999 järjestetyissä MM-kisoissa.

Katso tästä yhden maailman parhaimman maalivahdin torjuntoja viime ja tältä kaudelta.

UCL: Juventus – Porto tänään kello 21.45 (1. osaottelu 2-0)

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!