Puoliaika.com otteluennakko: Juventus – Napoli

Serie A otteluennakot

13/2/16 – 21:45

@Juventus Stadium, Torino

Lauantai-illan herkkupalana Serie A:n kärkikohtaaminen Juventuksen ja Napolin välillä.

Illan otteluun lähdetään huippumaukkaista lähtökohdista. Serie A:n mestaruustaisto käy kiivaimmillaan ja illan joukkueet ovat kuumimmat suosikit mestariksi.

Juve pelasi todella ailahtelevan alkukauden ja jäi pahasti kärkijoukkueista jälkeen. Massimo Allegri haki oikeita virityksiä pelikirjaansa ja totutteli paljon vaihtuneeseen kokoonpanoonsa. Kesällä Juventuksen jättäneet Andrea Pirlo, Carlos Tévez sekä Arturo Vidal olivat jättimäisiä menetyksiä Allegrille.

Nyt Vanha rouva on uskomattomassa vireessä. Kotijoukkue on voittanut 14 ottelua putkeen Serie A:ssa. Viimeisen 20 ottelun aikana Juve on hävinnyt vain kerran ja pelannut yhden tasapelin.

Vierasjoukkue Napoli on sekin huippuiskussa. Kahdeksan sarjapelin voittoputkessa liitävä Napoli pitää hallussaan Serie A:n kärkipaikkaa. Gli azzurri on todella vaikeasti lyötävä nippu. Elokuisen avauskierroksen Sassuolo-shokkitappion jälkeen joukkue on hävinnyt koko kaudella vain kahdesti.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Napoli nappasi 2-1 kotivoiton. Syyskuun loppupuolella käydyssä ottelussa maaleista vastasivat Lorenzo Insigne ja Gonzalo Higuaín. Juven ainokaisen teki Marseillesta täksi kaudeksi vuokrattu alempi keskikenttämies Mario Lemina.

Napoli lähtee otteluun kahden pisteen etumatkalta, joten sille riittää tasapelikin paalupaikan säilyttämiseksi. Juvella on hieman vanhempi ja kokeneempi joukkue, joka on tottunut voittamaan isoja pelejä. Juventus on hienoinen ennakkosuosikki, mutta tämä ottelu voi päättyä miten tahansa.

Poimimme NordicBetin listalta muutaman kohteen:

  • Paulo Dybala ja Gonzalo Higuaín tekevät maalin @8.50
  • Yli 2.5 maalia @2.55
  • Patrice Evra keltainen kortti @2.35
Edellinen artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Darmstadt – Leverkusen
Seuraava artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Manchester City – Tottenham

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän