Puoliaika.com otteluennakko: Manchester City – Tottenham

Valioliiga otteluennakko

Manchester City isännöi Tottenhamia tärkeässä pistetaistossa. City on ennakkosuosikki otteluun vaikka kärsii pahoista loukkaantumisista.

Manchester City on ollut kauden paras kotijoukkue ja saa tänään eteensä todellisen testin, kun hyvässä vireessä oleva Spurs tulee testaamaan Cityn kotitaian.

Cityltä puuttuu tänään ottelusta Samir Nasri, Kevin De Bruyne, Jesus Navas, Eliaquim Mangala and Wilfried Bony ja Fabian Delph. Vaikka vedonlyöntifirmat nostaa Cityn tänään ennakkosuosikiksi uskomme, että Spurs tulee tästä ottamaan pisteitä. Jos City menee ottelun alussa johtoon, niin kannattaa ottaa Nordicbet live  :stä Spursin kova kerroin talteen pienellä panostuksella. Tämä korostuu varsinkin, jos vielä David Silva ja Vincent Kompany eivät ole pelikuntoisia.

Spursilla ei juuri merkittäviä poissaoloja Jan Vertonghenin lisäksi ole, joten Mauricio Pochettino pääsee tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla.

City hävisi viime ottelunsa Leicesterille 3-1 ja on pakotettu pelaamaan samalla taktiikalla kuin tuossa ottelussa. poissaolojen takia. Nyt tosin City ei tule pitämään palloa niin paljoa kuin tuossa ottelussa, sillä myös Tottenham tykkää rakennella hitaita hyökkäyksiä.

Toimitus vinkkaa, että tehkää pakolliset ystävänpäivätarpeet pois alta, jotta voitte keskittyä illan otteluun. Siitä tulee varmasti erittäin viihdyttävä! Kukkapuska käteen, brunssille ja Nordicbetin listalta seuraavat kohteet illan otteluun:

Yli 2,5 maalia @1.75

Spurs @3.70

Toisella puoliajalla enemmän maaleja @2.00

Yli 4,5 keltaista @2.40

 

 

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here