Puoliaika.com otteluennakko: Darmstadt – Leverkusen

Bundesliiga otteluennakko

Ilman ykköshyökkääjäänsä, Chicaritoa pelaava Leverkusen metsästää pisteitä, jotka oikeuttavat Mestarien liigaan.

Chicarito loukaantui cupin pelissä ja on 1-3 viikkoa sivussa tositoimista. Tämä on Leverkusenille todella paha menetys, sillä hyökkääjä on ollut joukkueensa paras pelaaja 13 maalilla.

Nyt hyökkäyksessä todennäköisesti aloittaa Chicariton tilalla nuori Julian Brandt, kuka ei ole pelannut vielä yhtään ottelua alusta loppuun. Peliminuutteja Bundesliigassa on kerääntynyt 17 pelissä vain reilut 600. Tämä on todellinen näytönpaikka hyökkääjälle ja varsinkin kun pääsee aloittamaan lähtökohtaisesti huonompaa joukkuetta vastaan. Rinnalla pelaava Stefan Kiessling helpottaa myös hänen peliään. Mikäli Brandt ei aloita, niin Chicariton tilalle tulee Admir Mehmed.

Leverkuseinin puolustus on ollut viimeaikoina hyvässä formissa ja viiteen otteluun he ovat päästäneet vain yhden maalin ja tehneet 10. Darmstadtilla samassa ajassa omissa on soinut 10 kertaa.

Leverkusenin luotsi Rogers Schmidt sanoi, että Chicariton ollessa poissa joutuvat he muuttamaan hieman taktiikkaansa enemmän puolustavaksi. Tämä tietää vaikeuksia isännille.

Toimitus uskoo Leverkusenin voittoon ja iskee Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Leverkusen @1.85

Leverkusen -1 @3.40

Alle 2,5 maalia @1.75

Kotijoukkue ei tee maalia @2.35

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here