Puoliaika.com otteluennakko: Juventus – Inter

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Serie A:n kärkiottelussa Juventus isännöi Interiä. Onnistuuko eniten maaleja sarjassa tehnyt Juventus nousemaan kärkisijalle? Ottelu alkaa klo 21.45 ja näkyy Unibet TV:ssä.

Juventuksen kausi ei ole mennyt ihan niin putkeen kuin odotettiin ja seura on tällä hetkellä kolmantena sarjassa, kaksi pistettä Interiä ja yhden pisteen Napolin takana. Tänään on luvassa todella tasainen ottelu, sillä molempien joukkueiden formi on todella hyvä. Juventus on voittanut viimeisestä 38:sta Serie A -kotiottelusta peräti 36, kun taas Inter on ollu voittamaton viimeisessä 17 Serie A -pelissä.

Molempien joukkueiden maalinteko on ollut onnistunutta; Juventus on tehnyt 41 maalia ja Inter 35, joista lähes puolet (16) on tullut Mauro Icardin jalasta. Puolustus on myös molemmilla hyvässä jamassa, sillä Juventus on päästänyt vain 14 ja Inter 10 maalia 15 pelatun pelin jälkeen.

Juvella on muutamia poissaoloja, joista ehkä merkittävin on Gianluigi Buffonin mahdollinen poissaolo. Mikäli Buffon ei saa itseään illaksi pelikuntoon, aloittaa maalilla hyvä varamaalivahti, Wojciech Szczesny.

Kotijoukkue on pienoinen ennakkosuosikki otteluun, mutta tasapelille tai Interin voitolle tarjotaan yli 2.00 kerrointa, joten se on erinomainen vaihtoehto pelattavaksi. Otteluin tuomitsee Paolo Valeri, kuka ei kovin herkästä kortteja anna, joten myös alle 5,5 korttia on pelattava kohde.

Ottelusta tulee varmasti tulinen ja me innolla odotamme jo iltaa. Poimimme seuraavat kohteet otteluun Unibetin listalta:

  • Molemmat tekee maalin @1.76
  • Yli 2,5 maalia @1.89
  • Inter tai tasapeli @2.07
  • Alle 5,5 korttia @1.90

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here