Muistatko tämän? Antti Niemen upea triplatorjunta Patrick Vieiraa vastaan

2000-luvun alussa Valioliigassa oli kolme suomalaista maalivahtia, jotka pelasivat viikosta toiseen. Maajoukkueella oli käytössään kolme huippumaalivahtia, kun Antti Niemi pelasi Southamptonissa, Peter Enckelman Aston Villassa ja Jussi Jääskeläinen Boltonissa.

Antti Niemi pelasi Valioliigassa yhteensä 143 ottelua Valioliigaa Southamptonin ja Fulhamin riveissä. Uralle mahtuu lukuisia upeita torjuntoja, mutta tästä pääset seuraamaan, kun Niemi näytti Arsenalin Patrick Vieiralle, että helpolla hänestä ei mennä ohi.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Alla olevalla videolla pääset seuraamaan Antti Niemen upeaa triplatorjuntaa Arsenalin Patrick Vieiraa vastaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

11 Kommentit

  1. Joskus ennen Skotlannin sarjaan siirtymistä Antista oli huhuja että olisi menossa QPRään. Jukka Rönkä totesi silloin telkkarissa Mertarannan kanssa selostamossa että olisi liian suuret saappaat täytettävänä. Arvelin jo silloin että taitaa Jukka olla väärässä… ja olikin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here