Video: FIFA:n parhaat pelaajat FIFA2000:sta lähtien

FIFA:ssa arvuutellaan usein, että kuka on kansikuvassa ja kenellä on ottelun parhaat statsit. Nyt Copa90 on listannut parhaat pelaajat aina vuodesta 2000 asti. Mukana on yksi todella suuri yllätys, sillä FIFA 03:ssa paras pelaaja on Matteo Brighi.

Kenellekkään ei taida olla yllätys, että Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo dominoivat kärkitiloja FIFA 08:sta asti.

Katso alla olevasta videosta jokaisen vuoden parhaat pelaajat:

https://www.facebook.com/COPA90/videos/1562219420529860/?hc_ref=ARRIwh3HrstvH6kT5_pjqyUaE1bhaQk32CxglOigyZ2URIBKMBIWoVj29lEZqL3lQVQ

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

2 Kommentit

  1. Matteo Brighi oli yksi Italian lupaavimmista pelaajista aikoinaan, ja dominoi legendaarisen Claudio Gentilen junnumaajoukkueessa mm. Suomea vastaan. Brighi ei koskaan oikein täyttänyt odotuksia, ja hänestä tuli sellainen vaeltava nomadi. Kuitenkin 2008-2009 kaudella, toisella stintillään AS Romassa, nousi erittäin tärkeäksi osaksi joukkuetta. Seuraavalla kaudella hän oli yksi avainpelaajista, kun Roma oli sarjassa kakkonen. Todella aliarvostettu pelaaja, hieno mies, ja varmasti kova panemaan. Brighi muuten eli askeesissa, toisin kuin muut futarit, lähnnä patjan ja kirjahyllyn kanssa… erikoinen tyyppi, hieman samaa kuin niin ikään Romassa vaikuttaneessa Damiano Tommasissa. GRANDE MATTEO!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here