Puoliaika.com otteluennakko: Juventus – AS Monaco

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Juventus isännöi AS Monacoa Mestarien liigan välierän toisessa osaottelussa Torinossa. Juve lähtee puolustamaan viikko sitten napattua 2-0 johtoasemaa. Monacolla on valtava haaste edessään, mikäli se meinaa iskeä tarvittavat maalit kivikovan Juventuksen vieraana.

Mestarien liigan kausi 2016/17 alkaa lähestyä loppuhuipennustaan. Ennen Cardiffissa pelattavaa finaalia jäljellä on vielä kaksi välieräottelua, joista ensimmäinen pelataan tänään. Juventuksella on jo toinen jalka finaalissa, sillä se haki viime viikolla vakuuttavan 2-0 voiton Monacon Stade Louis II:lta.

Vierasjoukkue Monaco on ollut tällä kaudella Euroopan isoimpien sarjojen eniten maaleja tehnyt joukkue, mutta sillä on edessään valtava haaste. Kahden maalin tekeminen Juventus Stadiumilla lienee yksi vaikeimpia tehtäviä tällä hetkellä jalkapallossa. Juve on päästänyt kaksi maalia vain kerran kotiotteluissaan viimeisen 15 kuukauden aikana.

Kotijoukkueella pyyhkii tällä hetkellä todella mukavasti. Max Allegrin miehistö on varmistelemassa jälleen yhtä Serie A:n mestaruutta ja sillä on vahva ote kesäkuun alussa pelattavasta UCL-finaalipaikasta. Ammattimainen esitys Monacoa vastaan takaa paikan finaalissa, eikä rutinoituneen miehistön herpaantumista ole näköpiirissä.

Allegri voi luottaa huippukuntoiseen alakertaansa, jonka lisäksi joukkueesta löytyy laadukas keskikenttä sekä hyökkäyskalusto, jonka kruunuina ovat maalipyssyt Gonzalo Higuaín sekä Paulo Dybala.

Upean kauden pelanneen Monacon haaste näyttää tänään liian suurelta, ja uskomme vahvasti Vanhan Rouvan raivaavan itsensä tämän kauden finaaliin – kenties jopa mestariksi asti. Vierailijan pitäisi saada ottelun alkuun välittömästi vierasmaali aikaiseksi, mutta kaikki merkit viittaavat 1-2 maalin kotivoittoon.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet illan peliin.

  • Juventus @1.70
  • Kotijoukkue yli 1.5 maalia @1.72

unibet

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!