Puoliaika.com otteluennakko: HJK – Ilves

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Mestarisuosikki HJK isännöi aina vaarallista Ilvestä, Telia 5G areenalla Veikkausliigan kärkikamppailussa.

Ensimmäisenä oleva HJK koki hieman yllättäen tappion VPS:lle viime lauantaina, kun taas Ilves voitti hallitsevan Suomen mestarin IFK Mariehamnin 3-0 kotonaan. Ilveksen voitto nosti tamperelaiset pisteen päähän HJK:sta, joten tänään heillä on sauma syrjäyttää HJK sarjataulukon kärjestä.

HJK lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, joten ei ole järkeä pelata HJK:n voittoa kertoimien pienuuden johdosta. Klubi on todella kova kotonaan ja materiaaliero on huomattava. HJK:n hyökkäys on todella vaarallinen ja he ovatkin tehneet 6 pelissä jo 15 maalia. Ilves on puolestaan tehnyt 5 pelissä 7 maalia.

Ilveksen puolustus joutuu olla todella tarkkana tänään Alfredo Moreloksen kanssa, sillä kolumbialainen on tehnyt jo 5 maalia tällä kaudella.

Emme keksi mitään parempaa, kuin suomalainen futis paikanpäällä, kun lämpötila lähentelee Töölön tuulitunnelissa nollaa, joten toivottavasti mahdollisimman moni menee katsomaan ottelua livenä.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.25
  • Yli 2,5 maalia @1.90
  • Vierasjoukkue yli 0,5 maalia @2.06

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit muista lyödä betsit sisään illan peliin, niin pääset katsomaan ottelun Unibet TV:n kautta. Lähetys alkaa klo 21:45. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

unibet

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!