Puoliaika.com otteluennakko: Leganes – Real Betis

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Putoamistaistelussa oleva Leganes isännöi toista häntäpään joukkuetta, kun Real Betis matkustaa vaikeuttamaan Leganesin urakkaa.

Leganes on tällä hetkellä vain kolmen pisteen päässä pudotustaistelusta ja joutuu taistelemaan pisteistä kynsin ja hampain tämän päivän ottelussa.

Leganisilla on voittamisen paineen lisäksi vielä muutamia poissaoloja, jotka vaikuttavat peluuttamiseen, kun taas Betis pääsee lähes parhaalla kokoonpanollaan otteluun.

Betis on onnistunut tekemään maalin viidessä viimeisessä ottelussa, joten tappioista huolimatta joukkue osaa tehdä maaleja. Leganes puolestaan on tehnyt toiseksi vähiten maaleja koko liigassa. Leganesilla on kovat voitonhalut ja he varmasti lähtevät nälkäisenä hakemaan voittoa. Tämä pakottaa pelin avausta, eikä Leganesilla ole varaa hidastella ja peruutella. Katso ottelu Unibet TV:stä.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet:

  • Yli 2,5 maalia @2.16
  • Molemmat tekee maalin @2.02
  • Yli 5,5 korttia @2.05

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit muista lyödä betsit sisään illan peliin, niin pääset katsomaan ottelun Unibet TV:n kautta. Lähetys alkaa klo 21:45. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

unibet

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!