Puoliaika.com otteluennakko: HJK – JJK

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Veikkausliigaa pelataan tänään yhden ottelun verran, kun HJK isännöi JJK:ta Telia 5G areenalla.

JJK:lla on tänään tuskainen taival edessä, sillä sarjajumbo kohtaa sarjan kärkijoukkueen. HJK johtaa sarjaa viidellä pisteellä, kun taas JJK on viimeisellä sijalla kaksi pistettä HIFK:ta takana. JJK on onnistunut tekemään keskimäärin maalin per ottelu, mutta tänään se näyttää todella vaikealta, sillä Klubin rosteri on käsittämättömän kova, kun vertaa JJK:n joukkueeseen. Moshtagh Yabhoubin poissaolo tuskin tänään Klubin mahdollisuuksia voittoon pienentää. Ainoa, mikä saattaa maalikarkeloita jarrutella on Alfredo Morelosin poissaolo. Miestä tuskin nähdään tänään edes kokoonpanossa, mikäli siirto on lähellä Rangersiin on lähellä toteutua.

On vaikea nähdä loukkaantumisista kärsivää JJK:ta tekevän tässä ottelussa juuri mitään muuta kun puolustaa ja ottaa vastaan hyökkäyksiä hyökkäysten perään.

Odotamme innolla HJK:n murskavoittoa ja laitamme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Molemmat joukkueet eivät tee maalia @1.60
  • HJK yli 3,5 maalia @2.33
  • JJK yli 1,5 korttia @2.05

 

unibetAvaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa (sunnuntaina El Clasico!), Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!