Malmin Palloseura rakentaa uuden jalkapallonurmen – Osallistu osakeantiin ja osta pala Malmia

MPS_logo

Perinteikäs Malmin Palloseura järjestää yhdessä perustetun Mosan Wembley Oy:n kanssa osakeannin, jolla on tarkoitus rahoittaa Tapanilan vanhan nurmikentän päälle rakennettava uusi jalkapallonurmi. Jalkapallonurmen rakentamisen ohella kentälle rakennetaan valot, uudet pukukopit ja katsomo.

Hankkeen toteuttaminen vaatii lisää omaa pääomaa, jota seura kerää nyt avatulla osakeannilla. Projektin ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan syksyllä 2017 lämmitetty jalkapallonurmi ja valot. Toinen vaihe, eli uudet pukukopit ja katsomo, on tarkoitus toteuttaa keväällä 2018.

Osakeannissa kenttäyhtiön b-sarjan osakkeita voi merkitä 50 euron kappalehintaan. Kukin voi merkitä osakkeita haluamansa lukumäärän oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti. B-sarjan osakkeet ovat niin sanottuja kannatusosakkeita, joilla ei ole osinko-oikeutta eikä äänioikeutta yhtiökokouksissa. Perustettu yhtiö on voittoa tavoittelematon yhtiö, jonka kaikki äänivaltaiset osakkeet ovat Malmin Palloseura ry:n omistuksessa.

Osakeannin onnistuminen ja oman pääoman kerääminen yhtiölle ovat hankkeen toteutumisen kannalta kriittisessä asemassa. Ilman lisärahoitusta yhtiön pääomarakenne ei ole riittävän vahva, eikä kentän rakentamista voida toteuttaa.

Malmin Palloseura toivoo jokaisen kynnelle kykenevän osallistuvan antiin merkitsemällä yhtiön osakkeita. Jokaisen hankkeen rahoitukseen osallistuneen nimi tulee näkyviin uudelle kentälle rakennettavaan osakastauluun sekä kenttäyhtiön nettisivuille (mikäli osakas näin tahtoo). Seura ei ole monien muiden kenttäprojektien tapaan laskuttamassa erillistä olosuhdemaksua jäsenistöltään, vaan toivoo saavansa riittävän rahoituksen vapaaehtoisten osakemerkintöjen muodossa.

Uusi kotikenttä, missä olosuhteet ovat kunnossa, on erittäin suuri tekijä myös seuran imagolle ja toiminnan tulevaisuudelle. Lisäksi esimerkiksi maalivahtivalmennuksen ja useampia joukkueita valmentavien henkilöiden aikataulujen sovittaminen sekä toimintojen organisoiminen helpottuvat huomattavasti.

MPS haluaa tehdä Mosan Wembleystä koko Koillis-Helsingin jutun. Seura toivoo mahdollisimman monen jakavan ajatukset ja pystyvän osallistumaan tähän seuralle erittäin merkittävään projektiin.

Projektiin voit tutustua tarkemmin hankkeen nettisivuilta ja osakkeita pääset ostamaan tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!