Puoliaika.com otteluennakko: Cagliari – Inter

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Italian Serie A:n lauantaikierroksen päättää Cagliarin ja Inter kohtaaminen sardinialaisseuran kotipyhätöllä, Stadio Sant’Elialla. Ottelua voit seurata klo 21:45 lähtien suorana lähetyksenä Unibet TV:stä.

Italian liigassa putoamiskamppailuun juuttunut Cagliari on ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Sardinialaiset ovat voittaneet viimeisestä neljästä ottelusta kolme, ja se on hyvien tulosten johdosta pystynyt repimään kuuden pisteen karkumatkan putoamisviivaan.

Serie A:n kakkosena majaileva Inter nousee tänään ainakin hetkellisesti sarjakärkeen, mikäli se pystyy nappaamaan täydet kolme sarjapistettä Cagliarin vierailulta. Kahden pisteen turvin sarjaa johtava Napoli pelaa oman ottelunsa huomenna Udinesen vieraana.

Cagliarilla on alla kolme tärkeää voittoa neljän edellisen kierroksen aikana. Se pystyi voittamaan sarjan pohjalla olevan Hellas Veronan sekä edelleen ilman pisteitä tällä kaudella olevan Beneventon. Erinomaisen tärkeä voitto oli ryöstöretki Udinesen vieraana, sillä seurat olivat ennen ottelua tasapisteissä.

Inter porskuttaa edelleen 13 pelatun sarjakierroksen jälkeen ilman tappioita. Kymmenen voittoa ja kolme tasuria oikeuttaa silti vain sarjan kakkossijaan. Interin viime aikojen ottelut ovat kaikki olleet hyvin tasaisia. Toimitus povaa trendiin sopivasti maalin tai kahden vierasvoittoa sinimustille.

Uskomme vahvasti, että Inter hakee hurjassa iskussa olevan Mauro Icardin johdolla pisteet Sardiniasta. Argentiinalainen seurakapteeni on iskenyt jo 13 maalia tämän kauden Serie A:ssa. Eiköhän Icardi osu tänäänkin.

Poimimme otteluun muutaman pelikohteen Unibetin listalta, joita lähdemme itse kokeilemaan illan kamppailussa.

  • Inter voittaa @1.70
  • Mauro Icardi tekee maalin @2.00
  • Ottelussa tehdään alle 2.5 maalia @2.02

os sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here