Puoliaika.com otteluennakko: Liverpool – Chelsea

Puoliaika - otteluennakko, jalkapalloIllan huippuottelussa Liverpool isännöi Chelseaa ja koittaa kiriä lontoolaisten kolmen pisteen eron kiinni. Ottelu alkaa kello 19.30.

Kolmantena oleva Chelsea kävi ottamassa vakuuttavan 4-0 voiton Qarabagista, kun taas Liverpool suli toisella puoliajalla 0-3 johdon Sevillaa vastaan 3-3 tasapeliksi. Chelsea lähtee otteluun siis selkeästi itsevarmempana.

Alvaro Morata sai Chelsealta paljon kaivattua lepoa, joten hän on varmasti iskussa tänään ja siihen varmasti Antnio Conte luottaakin. Uskomme, että Morataa ruokitaan tänään maalintekopaikoilla erittäin paljon Liverpoolin heikohkon puolustuksen kustannuksella.

Kaksikon viimeisistä peleistä Liverpool on ollut hieman vahvempi varsinkin kotonaan. Chelsean vierassaldo on hyvä joskin he hävisivät Crystal Palacelle noin kuukausi sitten. Ottelu on lähtökohtaisesti erittäin tasainen ja voi mennä kummalle vaan. Uskomme, että ottelussa on luvassa kuitenkin paljon vauhtia, sekä korteilta ei vältytä. Chelsean kerroin on erinomainen, siihen nähden miten tasainen ottelu on luvassa.

Poimimme seuraavat kohteet Unibetin listalta otteluun:

  • Yli 2,5 maalia @1.67
  • Chelsea @3.75
  • 1.pa yli 1,5 maalia @2.48
  • Liverpool yli 2,5 korttia @2.35

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

3 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here