Puoliaika.com otteluennakko: AC Milan – Inter

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Italian jalkapalloviikonlopun kruunaa Milanon derby, kun AC Milan kohtaa Interin 21.45 alkavassa kiihkeässä ottelussa.

Derby della Madonnina on tunnetusti yksi Italian isoimmista derbyistä ja jokainen lehti maassa kirjottaa tästä ottelusta. Otteluiden kiihko on hieman laskenut, sillä kumpikaan joukkue ei ole pärjännyt mitenkään erityisen hyvin ja tämä on myös laskenut kaksikon paremmuuden mittailua. Nyt tosin Milan on noussut mestaruustaistoon mukaan, kun Inter laahaa sijalla 10.

TSEKKAA TÄMÄ:

Inter lähtee tähän otteluun selkeänä altavastaajana, sillä heidän huonon vireen johdosta valmentaja Frank de Boer sai siirtyä syrjään ja hänen seuraajansa  Stefano Pioli joutuu todella kovan paikan eteen. Onko Piolista nostaa Interin takaisin siihen loistoon, mitä se muutamia vuosia sitten oli?

On haastavaa nähdä, että se nousu lähtisi liikkeelle tänään, sillä niin vakuuttavasti on Milan pelannut. Erityisesti heidän nuori maalivahti Gianluigi Donnarumma on ollut joukkueen yksi vahvimmista lenkeistä. Tosin Interin maalilla oleva Samin Handanovic on ollut isoissa peleissä erinomainen. Milanon Hyökkäyksen tehokkuudesta on vastannut kolumbialainen Carlos Bacca kuudella maalillaan ja hän tulee kokeilemaan tänään Handanovicin virettä useaan otteeseen.

Milanilla on hieman huolia poissaoloista, sillä heiltä puuttuu Ricardo Montolivo, sekä mahdollisesti Italian maajoukkueessa pelaava Alessio Romagnol. Interillä puolestaan ei ole vakavia poissaoloja.

Interin valmentajanvaihdoksen ja huonon vireen johdosta uskomme, että Milan tulee tämän vauhdikkaan ottelun viemään. Poimimme Coolbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Milan @2.92

Yli 2,5 maalia @2.03

yli 6,5 korttia @1.65

Edellinen artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Atlético Madrid – Real Madrid
Seuraava artikkeliRonaldon hattutemppu siivitti Realin 3-0 voittoon Madridin derbyssä – Katso ottelun maalit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän