Ronaldon hattutemppu siivitti Realin 3-0 voittoon Madridin derbyssä – Katso ottelun maalit

Real Madridin Cristiano Ronaldolla oli eilen illalla pelatussa Madridin derbyssä erittäin onnistunut ilta. Portugalin maajoukkueen tähtipelaaja teki ottelussa kolme maalia ja nousi Barcelonan Lionel Messin ja Luis Suarezin kanssa tasoihin La Ligan maalipörssin kärkipaikalle.

Vaikka Atletico oli ottelussa aktiivisempi ja loi enemmän paikkoja, oli Real Madrid kliinisempi maalitekopaikoissaan. Ensimmäinen maali meni hieman onnekkaasti sisään, kun Ronaldon vapaapotku muutti muurista suuntaa ja Atleticon maalilla ollut Jan Oblak oli voimaton.

Toinen maali tuli rangaistuspotkusta, kun Stefan Savic rikkoi Ronaldoa pilkun arvoisesti. Ronaldo ei erehtynyt ja tuplasi Realin johdon 2-0. Kolmas maali oli erinomainen osoitus Realin vastahyökkäyksien vaarallisuudesta. Pallon riiston jälkeen erittäin nopea Gareth Bale lähti etenemään kohti maalivahdin aluetta ja sai syötettyä Ronaldolle jalkaan maalin edessä, missä miehellä oli helppo työ viimeistellä hattutemppu.

Katso ottelun maalit:

http://dai.ly/x52r1n0

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here