Puoliaika.com otteluennakko: Atlético Madrid – Real Madrid

La Liga otteluennakko, Jalkapallo, Puoliaika.com

La Liga otteluennakko, Jalkapallo, Puoliaika.com

Lauantain odotetuin kamppailu nähdään illalla, kun Madridin paikalliskamppailussa kohtaavat Atlético ja Real Madrid. Tappioitta La Ligassa pelannut vierasjoukkue lähtee haastamaan kivikovaa kotijoukkuetta illan trillerissä klo 21:45 alkaen.

Yhdentoista sarjakierroksen jälkeen vasta viidentenä La Ligassa majaileva Atlético Madrid lähtee hakemaan kohennusta pistepottiinsa, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Real Madrid. Edellisellä kierroksella 0-2 shokkitappion Real Sociedadin vieraana kokenut Atléti ei ole viime aikoina ollut totuttu oma itsensä. Diego Simeonen miehistö on hävinnyt peräti kaksi viimeisestä kolmesta ottelustaan.

Sarjakärki Real lähtee otteluun kovassa vireessä. 16 viimeistä vierasottelua ovat sujuneet ilman tappioita, eikä valkopaidat lähde tänäänkään nöyristelemään vaikealle vieraskentälle

Kotijoukkueen suurin huolenaihe pelaajarintamalla on ollut ranskalaistähti Antoine Griezmannin kunto. Mies sai pienen tällin jalkaansa maajoukkuepeleissä, eikä Griezmann ole tänään täydessä iskussa.

Real Madridilta on puolestaan sivussa hyökkääjä Álvaro Morata, Casemiro sekä keskikentän syöttökone, Toni Kroos.

Joukkueet lähtevät todella tasaisista lähtökohdista illan kamppailuun. Real Madridin vire on parempi, mutta Diego Simeonen Atléti on löytänyt monet kerrat oikeat lääkkeet valkopaitojen kiusaamiseksi. Ottelussa on lähes mahdotonta nimetä ennakkosuosikkia. Vierasjoukkueen maukas kerroin pakottaa toimituksen kokeilemaan, varsinkin kun Real Madrid on ollut viime viikkoina iskukykyisempi nippu.

Puoliaika.comin toimitus poimi Coolbetin listalta seuraavat kohteet, joita lähdemme kokeilemaan.

  • Real Madrid @3.25
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – kyllä @1.70
  • Ottelussa nähdään punainen kortti @2.35
Edellinen artikkeliRoman Eremenko jäi kiinni kokaiinin käytöstä
Seuraava artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: AC Milan – Inter

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän