Puoliaika.com ennakko: Verona – Roma

hellasverona_asroma_puoliaika.com

Tappioputkessa oleva Verona saa vieraita Roomasta.

AS Roma taistelee elintärkeistä pisteistä Veronan vieraana. Juventus on on karannut jo 10 pisteen päähän ja Napoli hengittää jo niskaan 5 pisteen päässä 3. sijalla. Verona on puolestaan tippunut lähelle pudotusviivaa.

Romallakaan ei ole viimeaikoina mennyt erityisen vahvasti, sillä viidestä viimeisestä Serie A -pelistä  Rugi Garcian miehistö on ottanut neljä tasapeliä ja yhden voiton. Samassa ajassa Verona on hävinnyt neljästi ja voittanut kerran.

Vaikka materiaaliltaan Roma on huomattavasti Veronaa edellä, on silti Veronan hyökkäyksellä yksi vahva ase, Luca Toni – Lazaros Christodoulopoulos -duo. Toni on iskenyt tällä kaudella 9 maalia Veronalle Serie A:ssa ja Lazaros on syöttänyt 5. Roman paras maalintekijä on Adem Ljajic ja paras syöttäjä on yksi futiskenttien legendoista, Francesco Totti viidellä syötöllä.

Toimitus uskoo, että Roma voittaa tämän ottelun yhden maalin marginaalilla. Nordicbet antaa tähän kertoimeksi 3.70 ja Roman suoralle voitolle 1.76.

Yli 2,5 maalia antaa 1.97 kertoimen. Yksi hyvä vetokohde on myös, että molemmat joukkueet tekevät maalin (kerroin ei tekohetkellä ollut auki).

Tulosveikkaus 1-2 @ 7.70

 

Mikäli Serie A kiinnostaa, niin osallistu mukaan kilpailuun, jossa joku onnekas voittaa matkan kanssamme katsomaan Lazio-Roma -derbyä. Lennot, majoitus ja liput hoidettu! Osallistu tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here