Puoliaika.com kilpailu: Haluatko lähteä mukaan Roomaan katsomaan Lazio – Roma -derbyä?

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=qc2lK4Vu8Ek&&showinfo=0″]

MILTÄ KUULOSTAISI AS ROMAN JA LAZION RAIVOKAS PAIKALLISKAMPPAILU KOETTUNA PAIKANPÄÄLLÄ?

Nyt on kilpailuiden kilpailu tulilla!

Sinulla on mahdollisuus voittaa matka toimituksen kanssa katsomaan Lazio – Roma -ottelua! Ystävämme Nordicbetiltä sanoivat, että nyt on aika palkita lukijat Pulizer-palkintoja hipoavien uutisointien lukemisesta.

Kilpailu itsessään on erittäin yksinkertainen. Ja voit osallistua siihen seuraavasti.

 

1) tutustu kilpailun sääntöihin alta

2) lataa Twitteriin paras futiskuva minkä olet ottanut tai missä olet ollut kameran edessä. Varusta kuva hashtagilla #futismuisto, lisää mukaan @puoliaika ja @nordicbetsuomi sekä lyhyt selitys kuvan sisällöstä

3) seuraa Twitterissä käyttäjiä @puoliaika sekä @nordicbetsuomi

4) avaa Nordicbetin pelitili ennen kilpailuajan päättymistä tästä

Palkinto

Kilpailun palkinto on huikea: se sisältää lennot sekä majoituksen Roomassa ja yhden (1) pääsylipun itse otteluun. Et matkusta yksin vaan saat matkaseuraksesi muun muassa Puoliaika.comin toimituksen. Palkintomatka toteutetaan 22.5.2015 – 25.5.2015 (pe-ma) ja se tulee olemaan ikimuistettava!

 

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 17.02.2015 – 28.02.2015 välisenä aikana.

 

Kilpailun säännöt

Osallistujalla on oltava kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen voimassa oleva passi ja sinulla on jo rekisteröity Nordicbetin pelitili tai viimeistään ennen kilpailuajan loppumista rekisteröity pelitili. Luonnollisesti sinun tulee olla myös yli 18-vuotias henkilö.

Kilpailuun osallistuminen katsotaan hyväksytyksi, kun osallistuja on seurannut aktiivisella Twitter-tilillä käyttäjiä @puoliaika sekä @nordicbetsuomi Twitterissä, ja on jakanut kilpailuhashtagilla #futismuisto kilpailuaiheisen valokuvan.

Mikäli et omista Twitter-tiliä, voit osallistua kisaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen some(ät)puoliaika.com otsikolla ”Lukijamatka”. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailu palkinnon ulkopuolisista kuluista matkan aikana eikä ole velvollinen järjestämään kilpailijalle matkavakuutusta.

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan matkan ohjelmaa.

 

Voittajan valinta

Toimitus valitsee upeimman kuvan kilpailuajan päätyttyä ja on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei täytä ehtoja valitaan uusi voittaja tilalle.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta asiasta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here