Puoliaika.com ennakko: Barcelona – Malaga

fcbarcelona_malaga_puoliaika.com

Lauantain La Liga-kierros polkaistaan käyntiin kun FC Barcelona kohtaa kotonaan Malagan kello 17:00 alkavassa ottelussa.

FC Barcelona on sarjataulukon toisella sijalla, vain pisteen perässä Real Madridia, kun Malaga on puolestaan seitsemäntenä. Joukkueiden kuntokäyrät näyttävät täysin eri suuntiin, kun Barcelona porskuttaa tällä hetkellä 11 ottelun voittoputkessa, ja Malagalla on viimeisestä 10 ottelusta vain kaksi voittoa. Joukkueiden viimeisimmät keskinäiset ottelut ovat kohtalaisen vähämaalisia ja tasaisia. Vuoden vaihteen jälkeen Barcelona on saavuttanut erinomaisen vireen ja trio Neymar-Suarez-Messi on ollut lähes pitelemätön kaikille joukkueille. Joukkueen hyökkäysvoimasta kertoo se, että 10/11 ottelussa on tehty vähintään neljä maalia yhteensä.

Malaga puolestaan oli alkukaudella erittäin vahva, mutta heidän vire on laantunut vuoden vaihteen jälkeen. Malaga on onnistunut tämän vuoden puolella maalinteossa alle maali per ottelu keskiarvolla, eikä tänään ole luvassa kovinkaan helppoa sillä saralla, kun Barcelona pääsee hallitsemaan ottelua kotonaan. Malaga ei ole voittanut Barcelonaa viimeiseen 12 vierailuun Camp Noulla. Malaga lähtee otteluun muutamien loukkaantumisten rasittamana. Heiltä on poissa Flavio, Chen ja entinen Espanyol-puolustaja Sergio Sanchez. Hyökkääjä Nordin Amrabat ja keskikenttä-pelaaja Ignacio Camacho kärsivät pelikiellosta.

Barcelonan tilanne on hyvä, sillä heillä on varmuudella pois vain Douglas ja luonnollisesti suomessa Sakari Oravan toimesta leikattu Thomas Vermaelen. Iniestan osallistuminen on epävarmaa, sillä hän on kärsinyt viimepäivät flunssan oireista, ja todennäköisesti aloittaa vaihdossa.

Barcelonan vahvan maalivireen, sekä helposti virheitä tekevän topparilinjan ansiosta toimitus uskoo, että maaleja tullaan tänään näkemään. Luis Suarez onnistui viime ottelussa maalinteossa, ja siitä sisuuntuneena, uskommekin hänen maaliinsa tänään. Koska otteluja on mukavampi jännittää kun on betsannut, niin haemme vielä toisen puoliajan maarikkaammaksi.

Barcelonan hallitseva pelitapa ja pyöritys väsyttää usein joukkueen kuin joukkueen, ja Barcelonan peleissä toisella puoliajalla on usein eniten maaleja tehty.

Vetokohteiksi valitsimme Nordicbetiltä seuraavat:

Maalien lukumäärä yli 3,5 @1.69

Luis Suarez tekee maalin @1.78

Puoliaika jolla eniten maaleja, toinen puoliaika @1.91

Tulosveikkaus 4-1 @11.00

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: Crystal Palace – Arsenal
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: Verona – Roma

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän