Puoliaika.com ennakko: Veikkausliiga-kierros

0000-veikkausliiga

Tänään pelataan kolme Veikkausliiga-peliä, kun SJK ja Inter, Lahti ja Jaro, sekä KuPS ja RoPS ottavat mittaa toisistaan.

 

SJK – Inter

Kierroksen avaa klo 15.00 SJK ja Inter. SJK:lla on kaikki avaimet kuroa RoPS:n ja HJK:n karkumatkaa kiinni, sillä Inter ei tänään ole vahvoilla poissaolojensa takia. Turkulaisilta puuttuu ottelusta muunmuassa
Jukka Lehtovaara, Egzon Belica, Petros Kanakoudis, Eric Matoukou, Blend Miftari, Kalle Kauppi, Diogo da Costa ja Oskari Qvick. SJK:lta puuttuu puolestaan vain Marco Matrone.

Interin vierassaldo ei päätä huimaa, sillä 10 vierasottelusta on kertynyt tilille vain yksi voitto ja sekin tuli reilu kaksi kuukautta sitten.

On vaikea nähdä, että Inter tästä kampeisi voittoa ja vaikka SJK:lla on ollut pieniä maalintekovaikeuksia, niin uskomme sili, että kotijoukke tämän ottelun voittaa.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

https://www.nordicbet.com/fi/vedonly%C3%B6nti#/#?event=1513318

SJK-1 @2.70

Puoliaika/lopputulos X/1 @3.95

 

FC Lahti – FF Jaro

Lahti on saanut jostain kaivettua boostin itselleen, sillä alkukaudesta he pelasivat hieman oman tasonsa alle. Nyt Lahti on voittanut kolme ottelua putkeen liigassa ja tulee mitä varmemmin ottamaan neljännen voiton Jaron kustannuksella.

Jaro kärsii pahasta lukosta ja maalivahti Jesse Östin otteet ovat olleet todella heikkoja. Tämä epävarmuus heijastuu myös puolustukseen ja se näkyy selkeästi ulospäin. Vaikka KuPS ja VPS jäivät Jaron jalkoihin on se silti tänään ison haasteen edessä. Peli ailahtelee liikaa niin päivästä toiseen kuin ottelun sisälläkin.

Jarolta puuttuu tukku pelaajia ja tämä heikentää sitä entisestään. Poissaolijoita ovat tänään Mathias Kullström, Reginaldo Junior, Johan Brunell, Didier Boris Kadio, Jonas Emet ja David Carlsson. Jaro saa heidän onnekseen takaisin Jari Saran, sekä Walter Mooren.

Tänään Lahti tulee olemaan Jaroa parempi.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

https://www.nordicbet.com/fi/vedonly%C3%B6nti#/#?event=1513320

Lahti-1 @2.60

Alle 2,5 maalia @1.72

 

KuPS – RoPS

KuPS saa vastaansa tänään liigan parhaimman vierasjoukkueen. RoPS on todellisessa liidossa nyt, sillä seura on hävinnyt viimeksi 20.5. Toki he ovat pelanneet paljon tasapelejä, mutta tänään on odotettavissa voitto. Voitolla RoPS siirtyisi sarjakärkeen HJK:n ohi.

KuPS:n peli on ollut alavireistä ja taktiikka, jossa pelataan pitkää palloa hyökkääjälle, ei ole toiminut lainkaan. KuPS on tehnyt toiseksi vähiten maaleja liigassa (14). RoPS lähtee otteluun todella nälkäisenä ja se tulee ottelun voittamaan, vaikka heiltä puuttuu Obilor pelikiellon takia. Tänään voidaan odottaa maaleja  Aleksander Kokolta, kuka johtaa maalipörssiä tällä hetkellä. ”Boris” on tehnyt vain kaksi maalia vähemmän kuin koko KuPS:n joukkue.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

 

RoPS @2.60

Vierasjoukkue voittaa ilman päästettyjä maaleja @4.25

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here