Puoliaika.com ennakko: Arsenal – Chelsea, Community Shield

otteluennakko-chelsea-arsenal-jalkapallo-puoliaika.com

 

LUE TÄSTÄ NORDICBETIN ERIKOISTARJOUS PÄIVÄN OTTELUUN>>

Valioliigan joukkueet palaavat tositoimiin lauantaina 8.8. uuden kauden avauskierroksella. Sitä ennen esirippu nostetaan juhlallisin menoin FA Community Shield -ottelussa. Kyseessä on edelliskauden Valioliigamestarin ja FA-cupin voittajan välinen arvo-ottelu.

Jokainen valmentaja haluaa voittaa Community Shieldin, mutta sen arvostus on joka tapauksessa melko vähäinen. Suuria johtopäätöksiä seurojen voimasuhteista pidemmällä tähtäimellä on turhaa vielä tehdä.

Community Shield tarjoaa seuroille mahdollisuuden kuitenkin voittaa jotain ja esitellä kilpavarustelunsa tuotoksia uusien pelaajahankintojen muodossa. Arsenalin merkittävin hankinta on tsekki-maalivahti Petr Cech, jonka nimi muuten tarkoittaa tsekkiläistä (kiitos Tapio Suominen). Cech on nimenomaan päivän vastustajan, Chelsean, entinen maalivahti ja mies on varmasti halukas näpäyttämään ex-työnantajaansa voittamalla kilpailun.

Chelsea puolestaan ei ole tehnyt yhtään massiivista hankintaa joukkueeseensa, vaan luottaa pitkälti samaan voittavaan kaavaan kuin viime kaudellakin. ManU:ssa flopannut Radamel Falcao hankittiin tuomaan syvyyttä hyökkäyskalustoon ja Asmir Begovic saapui korvaamaan Cechin paikkaa seuran kakkoskassarina.

Arsene Wengerin saldo Jose Mourinhon joukkueita vastaan on umpisurkea. Ei vottoa 13 otteluun Mourinhoa vastaan. Tänään Arsenal saattaa hyvinkin olla erittäin iskukykyinen vastus Lontoon sinisille.

Avainpelaajat Gary Cahill ja Diego Costa palailevat kokoonpanoon loukkaantumistensa jälkeen, joten Blues vahvistuu lähelle optimaalista avausmiehistöään.

Arsenal on pelannut hyviä valmistavia otteluita ja joukkueelta on syytä odottaa todella kevyttä jalkaa heti kauden startissa. Vedonlyöntitoimistot pitävät Arsenalia jopa hienoisena suosikkina iltapäivän ottelussa.

Puoliaika.comin toimitus poimii pari kohdetta NordicBetin listalta:

* Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.73

* Kumpi joukkue tekee ensimmäisen maalin: Arsenal @2.02

* 1. jakson maalimäärä: over 1.5 @2.75

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here