Puoliaika.com ennakko: HIFK – Ilves

hifk-fotboll-fc-ilves-otteluennakko-puoliaika.com-jalkapallo-veikkausliiga

Veikkausliigassa pelataan tänään yksi ottelu, kun Helsingin IFK kohtaa Sonera Stadionilla kello 16.00 käynnistyvässä ottelussa Tampereen Ilveksen. Jaossa on tärkeitä sarjapisteitä.

HIFK pelaa ensimmäistä kertaa kotikentällään yli kuukauteen. Tähän mennessä tähtirintojen kotisaldo on tappioton, kun seitsemästä kotipelistä on irronnut kaksi voittoa ja peräti viisi tasapeliä.

Ilves ja HIFK ovat kohdanneet kerran aikaisemmin tällä kaudella. Toukokuussa Tammelan stadionilla pelattu kamppailu päättyi 1-1 tasapeliin. HIFK etenee sarjataulukon seitsemäntenä 23 pisteellä ja Ilves kymmenentenä 17 pisteellä.

HIFK:n kokoonpanosta puuttuvat Tuomas Mustonen, Otto-Pekka Jurvainen ja Ville Taulo. IFK-ikoni Jukka Halmeen ja keskuspuolustaja Pauli Kuusijärven pelaaminen on epävarmaa. Varsinkin Halmeen mahdollinen puuttuminen HIFK:n keskikentältä vaikuttaa suuresti punapaitojen pelinrakenteluun.

Ilveksen kokoonpanosta varmuudella ainoastaan hyökkääjä Henry Chidozie Ugwunna sekä puolustajat Antti Koskinen ja Olli Vakkala. Viime ottelusta pelikiellon takia puuttunut puolustaja Antti Ojanperä on jälleen pelikelpoinen.

Odotettavissa on ensimmäisen liigakohtaamisen tapaan vähämaalinen ja tasaväkinen kamppailu. Molemmat joukkueet janoavat lisäpisteitä parantaakseen asemiaan sarjataulukossa. Ilves ja HIFK lähtevät varmasti otteluun puolustuspään kautta. HIFK:n tavaramerkki, nopeat vastahyökkäykset, ovat tänäänkin suuressa roolissa.

Uskomme HIFK:n tappiottoman kotiputken jatkuvan myös tämänkin ottelun jälkeen. Puoliajan toimitus poimii Nordicbetin vetolistalta seuraavat kohteet otteluun:

HIFK -1 @ 3,35
Puoliaika/lopputulos X1 @ 4,45

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here