Puoliaika.com ennakko: Shakhtar Donetsk – Bayern München

shaktardonetsk_bayernmunchen_puoliaika.com

 

UCL:n ennakkosuosikin Bayern München pudotuspelit pyörähtävät käyntiin vierailulla Ukrainaan.

Bayern matkaa Ukrainaan, Lviviin, täydellisten Bundesliiga-murskajaisten jälkeen. Pep Guardiolan miehistö tuhosi Hamburger SV:n järkyttävin 8-0 lukemin viikonloppuna ja Mestarien Liigan kenties kuumimman ennakkosuosikin osakkeet ovat pienen nuhaisuuden jälkeen lähteeneet taas jyrkkään nousuun.

Kotijoukkue Shakhtar saattaa puolestaan olla hieman ruosteinen, sillä seura on viimeksi pelannut virallisen ottelun vuoden 2014 puolella. Ukrainalaisten kohdalla paineista puhuminen on turhaa, sillä joukkueiden materiaaliero on massiivisesti vierailijan etuna. Silti seuran fanit odottavat suosikeiltaan rohkeaa ja yritteliästä esitystä Euroopan arvostetuimman sarjan jatkopeleissä.

Molemmat päävalmentajat ovat olleet erittäin runollisia luonnehtiessaan illan vastustajiaan. Shakhtarin Mircea Lucescu pitää Bayernia lähes voittamattomana ja on kertonut pelaajiensa olevan ”sankareita, jotka tekivät täysin mahdottomasta mahdollisen” mikäli hänen suojattinsa navigoivat tältä kierrokselta jatkoon.

Guardiola taas pitää Donetskin ylpeyttä yhtenä ”Euroopan kovimmista joukkueista” ja kertoo kuinka ex-seuransa Barcelonan kanssa he olivat jatkuvissa ongelmissa aina Shakhtarin kohdatessaan.

Molempien piiskureiden motiivina on toki paineiden sysääminen vastustajiensa harteillla. Vaikka Shakhtar ehdottomasti onkin kasannut hyvin brasilialaispainotteisen ja erittäin vaarallisen kokoonpanon kasaan, voidaan turha romantisointi ja runollisuus unohtaa. Tässä parissa on vain yksi suosikki.

Puoliaika.comin toimitus lähtee pelaamaan vastoin omia periaatteitaan cup-kilpailujen ensimmäisissä osissa ja on poiminutkin NordicBetin kohdevalikoimasta over 2.5 maalia, kertoimella 1.76. Toinen hakumme on ensimmäisen puoliskon lopputulos, johon haemme 0-2 tulosta kertoimella 5.05.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here