Puoliaika.com ennakko: PSG – Chelsea

psg_chelsea_puoliaika.com

Tänään jatkuu taas Mestareiden liiga PSG:n ja Chelsean kohtaamisella.

Laurent Blancin alavireinen miehistö joutuu Pariisin illassa tänään kovan paikan eteen, kun Jose Mourinhon Chelsea tulee nälkäisenä hakemaan kolmea pistettä.

Tästä rahajättiläisten ottelusta ei varmasti vauhtia ja tilanteita puutu, sillä PSG:n Zlatan Ibrahimovic elää suuria otteluita varten ja Chelsean maaliruisku Diago Costa on vapautunut pelikiellosta. Costa lähtee varmasti näyttöhaluja uhkuen tähän otteluun.

PSG kärsii pahoista loukkaantumisista, sillä lähes varmuudella tänään pelikentiltä ovat poissa Lucas, Yohan Cabaye, sekä Serge Aurier. Puolikuntoisena otteluun lähtee (jos lähtee) Thiago Motta, Blaise Matuidi, Marquinhos ja Javier Pastore. Nämä poissaolot ovat erittäin pahoja pariisilaisille ja siitä syystä Chelsea on tässä ottelussa toimituksen silmissä vahvempi. Cesc Fabregas potee flunssaa, joten mies on tänään sivussa, mutta keskikentältä kyllä löytyy moottoreita korvaamaan hänet,

Vaikka PSG on hävinnyt viimeksi kotikentällään Europelejä vuonna 2008 (!!!!) ja onnistunut tekemään maalin jokaisessa 18. kotiottelussa 2011 helmikuun jälkeen, on silti todennäköistä, että vierailijat vetävät tästä pidemmän korren.

Nordicbet tarjoaa Chelsean suoralle voitolle kertoimeksi 2.85 ja vähintään kahden maalin voitolle 6.00.

Kahden maalin voitto on kyllä kaukaa haettua, mutta uskomme, että maaleja tänään nähdään. Yli 2,5 maalia saa kertoimeksi 2,40 ja molempien joukkueiden tehdessä maalit kerroin on 1.92.

Tapahtu ottelussa mitä vain, niin uskomme, että siitä tulee viihdyttävä! Ei muuta kuin Yle päälle 21:45 ja nauttikaa huippufutiksesta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here